Scoli si gradinite

Galeria Creativ si anul acesta în
SCOLILE si GRADINITELE brasovene.

Galeria Creativ are un mare privilegiu de a ajunge an de an la tot mai mulţi copii..
Dorim ca prin acest proiect sa ii incurajam pe cei mici sa isi dezvolte creativitatea, indemanarea si imaginatia. De asemenea dorim sa sustinem cadrele didactice cu idei si tehnici noi de lucru manual.

 

Atelierele se desfasoara in cadrul scolii sau gradinitei dupa un program prestabilit, cu teme si tehnici corespunzatoare varstei copiilor.

Atelierul de CREATIVITATE SI INDEMANARE urmareste dezvoltarea creativitatii si imaginatiei, indemanarii si talentului, simtului artistic si perspicacitatii, a capacitatii de exprimare artistico-plastica; incurajeaza spiritul de echipa, colaborarea si sprijinul reciproc.

A fi creativ inseamna a avea mai multe sanse de a reusi in plan personal si   profesional. Creativitatea ofera copilului aptitudinile necesare pentru identificarea soluţiilor in rezolvarea problemelor, avantaj esential pentru a face fata acestei lumi complexe.

Atelierul de creatie pentru copii isi propune activitati care il pun pe copil in postura de a crea ceva nou sau de a privi lucrurile dintr-o perspectiva diferita.

 Invăţarea mai multor tehnici stimulează creativitatea; astfel încercăm să îi familiarizăm pe copii cu: tehnica servetelului, origami, quilling, decuparea dupa contur, colaj, machetaj, modelaj, lipire, asamblare, rupere si mototolire a hartiei, tesutul cu benzi de hârtie etc.In desfasurarea atelierelor folosim numeroase materiale (servetele decorative, margele, decoratiuni lemn, culori acrilice, pasle, panze, fire plusate, adezivi, carton buretat, ondulat, obiecte ipsos, lemn, polistiren, vase lut, etc.) si instrumente (perforatoare, prese, capsatoare, foarfece simple, cu model, clesti, pensule etc.) pentru a crea jucarii, papusi, tablouri, figurine, de care copilul se va bucura mult timp.


Atelierul se desfasoara sub indrumarea instructorilor Galeriei Creativ.

Proiectul se desfasoara in termenii unui PARTENERIAT EDUCATIONAL intocmit la nivelul fiecare clase, scoli sau gradinite.
Pentru informatii suplimentare:
Simona Rosiuta 
tel: 0729815108
Ema Nicolaescu
tel: 0729922715

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu